Sfeerteam ADHD

Het sfeerteam “ADHD”  bestaat uit een groep supporters die een zo positief mogelijke sfeer wil creeren bij de thuis (-en uitwedstrijden) van Go Ahead Eagles. Dit doen zij door middel van vlaggen, spandoeken, confetti, rookmachines etc. “ADHD” staat voor Active DieHards Deventer.

Geschiedenis

Het sfeerteam “ADHD” is opgericht in het seizoen 2003-2004. Aanleiding was het slaan van ‘de eerste paal’ voor het nieuwe stadion bij Epse-noord, waarvan destijds sprake was. Het nieuwe stadion kwam er nooit, maar sinds het slaan van deze ‘eerste paal’ is het sfeerteam alleen maar verder gegroeid. Al snel daarna werden de eerste spandoeken gemaakt en is het sfeerteam met de creatie van vlaggen, confetti, rook en mega-doeken uitgegroeid tot wat het nu is.

Organisatie

“ADHD” bestaat uit ongeveer 15 vrijwilligers. Deze zorgen er iedere wedstrijd weer voor dat alles gereed is. Ook heeft het sfeerteam een eigen ruimte. Deze ruimte word gebruikt voor het organiseren van sfeeracties en voor het opslaan van de tifo-materialen.

Donateurs

Sfeer maken kost geld. ADHD kan je bijdrage daarom goed gebruiken. Steun ons en word donateur! Dit kun je doen door op de volgende link te klikken. Klik hier.

Hieronder een korte impressie van wat het Sfeerteam door de jaren heen heeft georganiseerd.

GO AHEAD EAGLES – FC ZWOLLE (COMPETITIE SEIZOEN 2006-2007)

GO AHEAD EAGLES – FEYENOORD (KNVB-BEKER SEIZOEN 2011-2012)

DE GRAAPSCHAP – GO AHEAD EAGLES (KNVB-BEKER SEIZOEN 2012-2013)