GA Eagles heeft een relatief makkelijke overwinning geboekt op FC Oss. In het Frans Heesen stadion stond de ploeg van Vlemmings bij de rust al op een 0-2 voorsprong. Aan het einde stonden er grote cijfers op het scorebord, 1-6.

In een tempoloze eerste helft leek nummer vijf FC Oss aanvankelijk het initiatief te nemen. Maar veel meer dan dreiging creeërde de thuisploeg niet. Op het laatste moment had GA Eagles altijd iemand die er met een teen tussen zat. Dat bleek iedere keer genoeg om het gevaar te verijdelen.

Halverwege de eerste helft werd GA Eagles voor het eerst dreigend. Maar op dat moment was het ook direct raak. Pieter Langedijk zag zijn bal iets van richting veranderd worden waardoor doelman Mous kansloos was, 0-1.

Het tempo bleef laag, mede daardoor kwam de thuisploeg niet tot een offensief. Zij wisten precies één kans bij elkaar te spelen. Quekel kon een voorzet van Dogan bij de eerste paal niet binnen schieten. Nadat menig support de eerste helft als een nachtkaars uit zag gaan, wist Hendriks de 69 meegereisde GA Eagles doen opveren. Na een snelle combinatie met Beltrame schoot hij de 0-2 binnen.

Na rust leek het er even op dat GA Eagles de grootste overwinning in een uitwedstrijd zou evenaren. Twee minuten na de rust werd Werkhoven na de grond getrokken waardoor een strafschop volgde. Sam Hendriks schoot de penalty feilloos binnen. Nog geen minuut later produceerde de Deventer ploeg de mooiste aanval van de avond. De voorzet van Hendriks werd door Werkhoven binnen geschoten. In het vervolg zocht Oss nog na een eretreffer. Die kreeg de ploeg cadeau van Brem Soumaoro. Hij beging een overtreding in het strafschopgebied waardoor Kamaci van elf meter mocht binnen schieten.

In de slotfase tankte GA Eagles nog flink vertrouwen. Binnen een minuut schoten zowel Maneschijn (eerste doelpunt in de hoofdmacht) en Suk nog binnen. GA Eagles kwam daardoor dicht bij de grootste uitoverwinning. Echter kwam het daarvoor één doelpunt te kort.