FAQ items aan het laden...

GO AHEAD EAGLES VERLIEST VAN HERACLES

Go Ahead Eagles heeft op bezoek bij Heracles Almelo met 2-0 verloren. Met name in de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na de rust maakte de Eredivisionist het verschil.

Op het kunstgras in Almelo hielden beide ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht. Go Ahead Eagles kreeg twee schotkansen via Zakaria Eddachouri; de thuisploeg ondernam pogingen via Delano Burgzorg en Rohat Agca. Het schot van laatstgenoemde belandde via de vingertoppen van Mitchel Michaelis op de paal.

Meer druk

Met negen nieuwe namen binnen de lijnen zette Heracles Almelo na rust wat meer druk op de bezoekers uit Deventer. Het resulteerde in een mogelijkheid voor Mohamed Amissi, maar de aanvaller schoot wild naast. Op driekwart van de wedstrijd had Silvester van der Water het vizier wel op scherp: hij ontfutselde de bal van Boyd Lucassen, kapte vervolgens Sam Beukema uit en schoot onberispelijk raak: 1-0.

Vlak voordat ook Go Ahead Eagles volop wissels doorbracht – acht stuks – verdubbelde Heracles de voorsprong. Lucas Schoofs kreeg de bal voor zijn voeten uit een corner en verschalkte Michaelis van dichtbij. Zijn goal bleek ook meteen het laatste wapenfeit van de wedstrijd.

2020-08-23T11:07:06+02:0017 augustus 2020|Uitwedstrijden|